ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟ

Τεχνική ΥποστήριξηIT Support Συμβόλαια υποστήριξηςIT Contracts Εικονικό περιβάλλονVirtualization Υπηρεσίες στο σύννεφοCloud-Office 365 VoIP  τηλεφωνίαVoIP PBX Ασφάλεια δικτύωνIT Security Αντίγραφα ΑσφαλείαςBackup & Recovery System hardeningSecurity Απρόσκοπτη λειτουργίαBusiness Continuity

 

Η ενσωμάτωση και υιοθέτηση υπηρεσιών Cloud μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Χρειάζεστε όμως ένα συνεργάτη ο οποίος να μπορεί να συγκεντρώσει τις λύσεις Cloud σε ένα σύστημα το οποίο λειτουργεί αποδοτικά για εσάς.

Η Logisek, πιστοποιημένος συνεργάτης Cloud της Microsoft, παρέχει υπηρεσίες μετάβασης, διαχείρισης και υποστήριξης που σας βοηθούν να μεταβείτε στο Office 365 χωρίς διακοπή στις λειτουργίες της επιχείρησής σας και να μεγιστοποιήσετε την απόδοση τους στην εργασία σας.

 

Με τη μεταφορά σας στο cloud, απολαμβάνετε τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

Αδιάλειπτη χρήση της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας με τον Microsoft Exchange online.

Έχετε πάντα τις τελευταίες εκδόσεις των γνώριμων εφαρμογών του Office, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε: PC/Mac, tablet ή τηλέφωνο.

Αποθηκεύστε, συγχρονίστε και μοιραστείτε τα αρχεία σας online, ώστε να είναι πάντα ενημερωμένα. Επίσης, μπορείτε να επεξεργάζεστε έγγραφα μαζί με άλλα άτομα σε πραγματικό χρόνο.

Εύκολο στη χρήση και διαχείρηση

Επεκτασιμότητα, καθώς χάρη στην ελαστικότητα των πόρων, μπορείτε να τους αυξομειώνετε ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες σας

Ασφάλεια και διαθεσιμότητα, χάρη στα Κέντρα Εμπιστοσύνης της Microsoft σε όλη την Ευρώπη

Μείωση κόστους, καθώς δεν επιβαρύνεστε πλέον με κόστος για αγορά hardware, για συντήρηση ή για επαναφορά μετά από διακοπή.

Ευελιξία, καθώς εσείς και οι άνθρωποι σας μπορείτε να εργάζεστε από οπουδήποτε, online ή offline, μέσω του τηλεφώνου σας ή του tablet σας

Μείνετε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι οι υπηρεσίες σας είναι διαθέσιμες με εγγυημένο χρόνο λειτουργίας 99,9% και σύμβαση παροχής υπηρεσιών (SLA) με οικονομική υποστήριξη.

Δεν χρειάζεται να πληρώνετε για αναβαθμίσεις έκδοσης: οι ενημερώσεις περιλαμβάνονται στη συνδρομή σας. Οι νέες δυνατότητες διανέμονται τακτικά στους πελάτες του Office 365.

Οι πρωτοποριακές πρακτικές ασφαλείας με πέντε επίπεδα ασφάλειας και η προληπτική εποπτεία συμβάλλουν στο να διατηρούνται ασφαλή τα δεδομένα των πελατών

Αναπτύξτε και διαχειριστείτε το Office 365 σε ολόκληρη την εταιρεία σας, χωρίς να απαιτείται τεχνογνωσία IT. Μπορείτε να προσθέτετε και να καταργείτε χρήστες μέσα σε λίγα λεπτά.\

 

Η Logisek θα σχεδιάζει μαζί σας τη διαδικασία μετάβασης ώστε να μην υπάρχουν διακοπές στη λειτουργία. Στη φάση της προετοιμασίας κάνουμε ανάλυση της τεχνολογίας που χρησιμοποιείτε και σε συνεργασία με εσάς καταστρώνουμε το πλάνο μετάβασης για τη μεταφορά των δεδομένων των χρηστών (emails, ημερολόγια, επαφές) στο Office 365.

Για enterprise περιβάλλοντα με μεγάλο όγκο δεδομένων και αρκετούς λογαριασμούς ακολουθούμε την διαδικασία cut-over για τον συγχρονισμό όλων των mailbox, calendars, contacts στο cloud κατά την διάρκεια εργασίας της επιχείρησης χωρίς να γίνει αντιληπτό. Μετά την ολοκλήρωση βρίσκεστε στο office 365 χωρίς την παραμικρή διακοπή των εργασίων σας.

Η διαχείριση των χρηστών και των υπηρεσιών δεν πρέπει να αποτελεί πρόσθετο φορτίο για την επιχείρησή σας. Τα αναλαμβάνουμε όλα εμείς! Αναλαμβάνουμε την πλήρη διαχείριση/παρακολούθηση καθώς και τον έλεγχος της πρόσβασης για 100αδες χρήστες γρήγορα και αποδοτικά ώστε να μην χρειάζεται να χάνετε χρόνο από τη δουλειά σας.

Μια σειρά από ειδικές υπηρεσίες όπως e-mail, sharepoint, office, skype for business, one-drive, backup, υλοποίηση υβριδικών εγκαταστάσεων, Active Directory Federation και άλλες που κάνουν τη λειτουργία της επιχείρησής σας ομαλότερη, τη δουλειάς σας πιο παραγωγική και βελτιώνουν την εμπειρία σας με το Office 365. Πείτε μας τι χρειάζεστε!

Το Office 365 βοηθά κάθε επιχείρηση να λειτουργήσει πιο παραγωγικά, είναι εύκολο στη χρήση και διαθέσιμο από παντού.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ CLOUD

Web Sites          Email Services (Exchange online)             Εγγραφα (Sharepoint, One-Drive)             Office 365

Backup δεδομένων (Ms Azure)             Συστήματα CRM (Ms Azure)             Παραγωγικές εφαρμογές (Ms Azure)

Εικονικούς (Virtual) Servers             Εικονικά (Virtual) Desktops             K.A

 

 

Social Media